Region

Svet

Soraja Vučelić prošetala bujno poprsje beogradskim klubom! (Foto)

Beogradski klubovi često su lokacija na kojoj se mogu sresti poznate ličnosti, a golman Vladimir Stojković poznat je kao neko ko svakog vikenda nađe sebi mesto za dobar provod.

Soraja Vučelić prošetala bujno poprsje beogradskim klubom! (Foto)



Međutim, nije samo Stojković odlučio da se prošeta prestoničkim klubovima i pokaže da zna dobro da se provodi, već je to uradila i naša starleta Soraja Vučelić, učesnica poslednje sezone Velikog Brata.



"Dragstor Play" je i prošlog vikenda još jednom pokazao zašto je najbolji klub u Beogradu. Vrhunska atmosfera, prelepi ljudi i haus miksevi. Osim redovnog gosta Vladimira Stojkovića i popularna starleta Soraja Vučelić je navratila, i za razliku od golmana koji je prošli put prošetao bundu, ona je prošetala ono po čemu je najprepoznatljiivija, bujno poprsje.



Na "Dragstor Play" eventu "Let's be weird together" u petak specijalani gosti žurke biće duh i muzika popularnog lounge bara "Ziggy Beach". Osim veselih meksikanaca sa Ziggy Beach Party-ja, žurku će zagrejati njihov rezident di-džej Max iz Londona. Počinjemo tačno u ponoć!

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>