Style

Ljubav

Zavirite u unutrašnjost automobila princa Vilijama i Kejt Midlton: Bentli vredan čak 400.000 dolara! (Foto)

Kada ste članovi najpoznatije rojalističke porodice na svetu, kao na primer princ Vilijam i Kejt Midlton, onda vam je potreban i super bezbedan, ali i super skup automobil!

Zavirite u unutrašnjost automobila princa Vilijama i Kejt Midlton: Bentli vredan čak 400.000 dolara! (Foto)



Upravo zbog toga, najvoljeniji britanski par je svojoj kolekciji četvorotočkaša pridodao još jedan ekskluzivni primerak - Bentli vredan čak 400.000 dolara.

"Leteća mamuza", preskupi primerak Bentlija, koji dostiže brzinu od 320 kilometara na sat, jeste ono što će Vil i Kejt koristiti kako bi obavljali svoje kraljevske dužnosti.

Pored mnogobrojnih pomodnih novotarija koje krase ovaj automobil, prevozno sredstvo mladih kraljevića opremljeno je i wi-fi internetom, TV ekranima na zadnjim sedištima, kulerom za šampanjac, ručno obrađenom orahovinom od koje je izrađen enterijer, i kožnim sedištima sa grejačima i masažerima. I, naravno, tu su i prozori otporni na metke, kao i čelična konstrukcija koja će mamu i tatu princa Džordža čuvati na bezbednom.


Foto: Instagram/5th Village

"Bentli je proizveden namenski za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, i to za njihove oficijelne dužnosti, i tu nema nikakve razlike u odnosu na ostale članove kraljavske porodice", saopštila je njihova PR služba.

Pored Bentlija, Kejt i Vilijam takođe poseduju i luksuzni Jaguar i Rendž Rover, koji su koristili kada je trebalo da kući dovezu njihovog dragocenog kraljevskog sina, nakon njegovog rođenja u julu.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>