Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković ostao gladan, pa se istresao na Edina - Ti i Jelena sve sami pojedete! (Video)

Hrana je možda čak i najuobičajena stvar oko koje farmeri umeju da se posvađaju, a upravo zbog toga je i Ivan Marinković poludeo, pa prebacio Edinu Škoriću.

Farma 5: Ivan Marinković ostao gladan, pa se istresao na Edina - Ti i Jelena sve sami pojedete! (Video)Ivanu Marinkoviću smučilo se više da gleda kako Edin i Jelena Jovanović spremaju hranu samo za sebe, pa onda jedu, odvojeno od ostalih farmera, i to uglavnom na krevetu u kojem i spavaju.

Marinković se požalio Zorici Marković, te kazao kako njemu tako nikad na pamet nije bilo da uzme preostalo brašno i umesi hleb samo za sebe. "Ovde svako uzima samo za sebe... ja nikad nisam ušao u kuhinju ili špajz i uzeo samo da bih ja jeo", prigovarao je Marinković.

"A ti i Sara kao niste mesili hleb samo za sebe", upitao ga je Edin, na šta se ubacila Sara, pa rekla da su oni samo jedanput spremali samo za sebe, i da je to bio krompir, a ne hleb!

"Ti i Jelena lepo uzmete pršutu i naseckate, pa ako se niko u međuvremenu ne pojavi da uzme, sve sami pojedete", žalio se Ivan, na šta mu je bivši odbojkaš odgovorio: "Pa, normalno!"Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>