Region

Svet

Željko Joksimović zaplakao na finalu britanskog X Factora! (Foto)

Sudije u našem "X Factor Adria" prisustvovale su finalu britanskog izdanja ovog TV formata, a tamošnja pobednica toliko je dirnula našu čuvenu četvorku, da je onaj, kojeg smatraju najhladnijim, Željko Joksimović, čak i zaplakao.

Željko Joksimović zaplakao na finalu britanskog X Factora! (Foto)



Četvročlani žiri šoua X Factor Adria, Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić, prisustvovali su finalu britanskog izdanja planetarno popularnog muzičkog šou programa, održanom u Londonu.

Željko i Jovana Joksimović na finalu britanskog X Factora! (Foto)
Kako saznajemo, atmosfera u Vembli areni cele večeri bila je fantastična, a kada je Sem Bejli proglašena za ovogodišnju pobednicu atmosfera je došla do vrhunca! Više desetina hiljada gledalaca bilo je oduševljeno, a kada je Sem izvodila svoju pobedničku pesmu, Željko Joksimović je toliko bio dirnut njenom izvedbom, da je čak i zaplakao.

Emina je, kaže izvor blizak produkciji, bila lepša čak i od čuvene prelepe pevačice Nikol Šerzinger, a dobro poznati dvojac koji je nedavno imao javne sukobe, Željko i Kristina, u Londonu su se samo kolegijalno pozdravili.



Kiki je bio oduševljen organizacijom velikog finala, a svi naši članovi žirija i ceo “X Factor Adria” tim posebno su uživali u senzacionalnom nastupu grupe One Direction, Elton Džona, pop zvezde Keti Peri, kao i u nastupu njihovog kolege iz Velike Britanije čuvenog Gerija Berloua.

Sve detalje iz Londona gledaoci će imati prilike da vide u specijalu “X Factor Adria" koji se očekuje za novogodišnje praznike, a ovog utorka u 21.15 na TV Pink očekuje nas sledeća faza takmičenja "kuće sudija" kada će Emina i Kiki imati težak zadatak da izaberu najbolje kandidate iz njihovih grupa koje ćemo gledati u finalu!

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>