Region

Svet

Farma 5: Simonida Ačević - Ja volim Vajsa, a on je zaljubljen u mene! Sa Edinom i Jelenom se neću družiti!

Simonida Ačević sinoć je napustila imanje u Lisoviću, jer je upravo Jutjub senzacija imala najmanje glasova publike u trenutku kad je urađen presek.

Farma 5: Simonida Ačević - Ja volim Vajsa, a on je zaljubljen u mene! Sa Edinom i Jelenom se neću družiti!



Izbačen sa Farme 5: Simonida Ačević dobila najmanje glasova u vanrednom izbacivanju!
Iako je delovalo da je iznenađena, i to neprijatno, kada je Ognjen Amidžić sinoć saopštio da upravo ona ima najmanju podršku publike, Simonida Ačević nije skidala osmeh sa lica kada je kasnije gostovala u studiu u Šimanovcima.

Ona je kazala da 107 dana, koliko je provela u Lisoviću, nije bilo nimalo lako, ali da je istovremeno bilo i predivno. "Ovo je moje najlepše iskustvo", kazala je Simonida.

Farma 5: Vajs plakao za Simonidom! (Video)
"Gledaoce je najviše zanimao njen odnos sa Vajsom. Naime, teško da je prošao dan na imanju, a da se njih dvoje nisu prepirali i bockali, ali denser je ipak suzu pustio za Simonidom kada je napuštala imanje.

"Ja volim Vajsa, a on je zaljubljen u mene", kazala je Simonida u svom prepoznatljivom, šaljivom tonu. Ona je takođe pohvalila Borisa Stamenkovića, za kojeg je rekla da je prezgodan, ali i da će u dobrim odnosima nakon rijalitija ostati sa Ivanom Marinkovićem.

"Sa Ivanom ću ostati u dobrim odnosima, i to mi je fenomen! Zapravo, sa mnogima ću ostati u dobrim odnosima... izuzev Edina Škorića i Jelene Jovanović", otkrila je bivša farmerka Simonida Ačević.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>