Region

Svet

TV Nova spremna da Srbiju pošalje na Evrosong!

TV "Nova", koja danas počinje sa emitovanjem svog programa, zainteresovana je da pošalje predstavnike Srbije na takmičenje "Evrosong", ukoliko RTS ostane pri tome da se, do daljnjeg, ne prihvata tog posla.

TV Nova spremna da Srbiju pošalje na Evrosong!



Srbija ne ide na Eurosong - Nema se para! Marija Šerifović - Tužno, ali tako je i bolje!
Televizija "Nova" spremna je da 2015. odvede Srbiju na Evrosong! Po odluci RTS-a, zbog finansijskih razloga naša zemlja naredne godine neće imati svog predstavnika, ali nova medijska kuća želi da omogući Srbiji da ne izostane s prestižnog takmičenja. Kako saznajemo, za sledeću godinu je kasno da učestvuju u realizaciji, ali bi bili srećni da to urade 2015.

"Ne bi bio prvi put da komercijalna televizija učestvuje u realizaciji takmičenja za Evroviziju. Ukoliko RTS, ponovo odluči da ne pošalje našeg predstavnika, "Nova" će rado učestvovati u realizaciji tog projekta", rekao je izvor Kurira.

Sa "Nove" su potvrdili da su spremni za ovaj poduhvat. "Evrovizija je jedno od najvećih svetskih takmičenja ikada koje prati više od 100 miliona ljudi u svetu i veoma je važno da jedna zemlja može da pošalje svog predstavnika na takvu manifestaciju. Izostanak Srbije nije neophodan zato što postoji televizija koja je spremna da organizuje lokalni izbor na svetskom nivou i pošalje predstavnika naše zemlje na ovu manifestaciju", rekli su sa TV "Nova".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>