Region

Svet

Dragan Kojić Keba: Laž je da sam dobio batine!

Posle navoda da je Dragan Kojić Keba dobio batine jer nije hteo da vrati 75.000 dolara koliko je dobio za turneju po Australiji, a koja je navodno doživela debakl, oglasio se i sam pevač, te takve napise nazvao izmišljotinom.

Dragan Kojić Keba: Laž je da sam dobio batine!



Dragan Kojić Keba dobio batine, jer nije hteo da vrati 75.000 dolara!
"Upravo sam u Melburnu na ručku sa menadžerima koji su me i doveli u Australiju, gospodin Kosta Sivov i njegova supruga Beti, i nikakav Darko nema veze sa mojom turnejom. Nikakve pare nisam unapred uzeo, već se računi svode na kraju turneje koja se završava u subotu 21. decembra u klubu u Melburnu čiji su vlasnici Kosta i Beti", kazao je Keba za "Alo".

"Da li su oni imali problema sa Darkom zbog nastupa u Sidneju me ne zanima i nisu me opterećivali nikakvim problemima. Moja zarada će se znati tek na kraju turneje kad se sve sabere i oduzme. Nijedan dolar nisam uzeo unapred i nikakvih fizičkih kontakata nije bilo ni sa Darkom ni sa bilo kim. Tu tuču su izmislili", rekao je folk pevač.

Da podsetimo, Dragan Kojić Keba je nastupe po Australiji, navodno, ugovorio za sumu od 75.000 dolara. Međutim, kako je njegova turneja doživela fijasko, tako je menadžer Darko, koji je ugovorio nastupe, od pevača tražio pare nazad. Kako Keba na to nije pristao, tako je došlo do svađe, pa i tuče, u kojoj je pevač, kako se pisalo, izvukao deblji kraj.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>