Region

Svet

Stanija Dobrojević dobila ozbiljnu konkurenciju: Ivan Ivanović - Stanija, crkni! (Foto)

Ivan Ivanović je u pauzi između snimanja muzičkog šoa "Tvoje Lice Zvuči Poznato" i svoje emisije u kojoj se proslavio "Veče sa Ivanom Ivanovićem" odlučio da predahne na Maldivima, ali ni na odmoru nije mogao da preskoči Staniju Dobrojević.

Stanija Dobrojević dobila ozbiljnu konkurenciju: Ivan Ivanović - Stanija, crkni! (Foto)Ivan Ivanović na Maldivima: Bolje nisam ni zaslužio! (Foto)
Stanija je već poznata po "pozerskim" fotografijama na kojima ističe svoje savršeno telo i rado ga pokazuje i na društvenim mrežama, a Ivan je odlučio da se našali na njen račun.
Tako se voditelj slikao u kupaćem kostimu, u pozi koja priliči popularnoj starleti, ali ne i njemu. Ipak, kako bi što bolje ispao, Ivan Ivanović morao je da se pomuči i uvuče stomak, ali je uz fotografiju napisao: "Stanija, crkni! P.S. Umreh bez vazduha...".

Očigledno nije lako pozirati kao Stanija Dobrojević, ali je voditelj ipak izdržao i pokazao svoje telo, upravo onako kako bi to starleta uradila... Mada se postavlja pitanje kome bolje stoji kupaći kostim, njemu ili Staniji?Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>