Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović na finalu britanskog X Factora! (Foto)

Željko Joksimović još se ranije na društvenim mrežama pohvalio da putuje u London kako bi prisustvovao finalu britanskog šoua "X Factor". Sada, pohvalio se da je u englesku prestonicu odveo i svoju trudnu suprugu Jovanu.

Željko i Jovana Joksimović na finalu britanskog X Factora! (Foto)Jovana Joksimović traži odlaganje bar jedne epizode šoua X Factor Adria - Hoću da putujem!
Jovana Joksimović pre neki dan je kazala da joj je velika želja da negde otputuje, te da bi njen suprug Željko zbog toga morao da pauzira makar jednu epizodu šoua X Factor Adria, kako bi joj ispunio želju za putovanjem.  Ipak, pokazalo se da je upravo zahvaljujući ovom šouu, buduća mama otputovala, i to u London.

Naime, Željko je nedavno najavio da je od producenata "X Factora" pozvan da prisustvuje finalu britanskog izdanja ovog šoua, a sada se na društvenim mrežama pohvalio da je u gradu dvospratnih autobusa uživao sa svojom lepšom polovinom, voditeljkom Jovanom.


"Dobra atmosfera", napisao je Željko ispod fotografije, a sudeći po Jovaninom osmehu, zaključujemo de se ovaj izlet jako dopao budućoj mami.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>