Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Društvene mreže poludele zbog polugole Super Sneki!

Snežana Babić Sneki još jednom je u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala da joj na liniji mogu pozavideti i duplo mlađe koleginice, a sa time se slažu i korisnici društvenih mreža.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Društvene mreže poludele zbog polugole Super Sneki!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pogledajte koga će takmičari imitirati u 11. epizodi!
Naime, nakon nastupa Super Sneki u šouu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem je u poslednjoj epizodi atraktivna i dugonoga pevačica nastupila kao Šer u poluprovidnom kombinezonu, društvene mreže naprosto su se usijale od komentara i komplimenata na račun pevačice.

Inače, Sneki, koja je sve zadivila svojom lepotom, energijom, i sjajnom figurom, kaže da joj muškarci nešto baš i ne prilaze, ali joj to ni ne smeta.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović - Boris Milivojević je objasnio! Svaka čast!
"Ne mogu da nabrojim sve fantastične komentare koje sam dobila posle imitacije Šer. Iako nisam aktivna na društvenim mrežama, obaveštena sam od fanova da su profili na Tviteru i Fejsbuku posvećeni meni bili gotovo blokirani zbog posete. Meni muškarci nikada nisu preterano prilazili, ali ne mislim da to ima veze sa lepotom. Postali su inertni, kao da se ponovo matrijarhat vraća na scenu. Ako vam propadne jedna veza, pa druga, pa treća, onda sami sebi ostvarujete snove", ispričala je Sneki za "Blic".


Takođe, Sneki je najavila da priprema i novu pesmu. "Uradiću obradu "Sneki repa" iz "Tesne kože", sa di-džejom, i biće super. A spremam i jednu malo bržu pesmicu koja će se, mislim, svideti svima", kazala je Super Sneki.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>