Region

Svet

Farma 5: Suzana Perović - Nisam nasela na provokacije Vesne Rivas!

Suzana Perović poslednji je farmer koji je napustio imanje u Lisoviću. Ona je izašla sa osmehom na licu, srećna što konačno ide svojoj kući.

Farma 5: Suzana Perović - Nisam nasela na provokacije Vesne Rivas!



Suzana Perović sinoć je napustila imanje u Lisoviću. Ona je iz duela sa Marijanom Leontijević izašla sa samo nešto više od 10% glasova, te joj to nije bilo ni blizu dovoljno da ostane u rijalitiju.

"Jako sam ponosna na sebe! Izdržala sam 106 dana! Ušla sam dostojanstveno i izašla isto tako", rekla je Suzana po izlasku sa Farme, i potvrdila  da je presrećna što konačno ide svojoj kući.

Na komentar Vesne Rivas, koja je kazala da Suzana u sebi nosi ogromnu tugu, te da je čudno što nikad tokom svog boravka na imanju nije pominjala i pozdravljala svoju decu, Suzana je kazala da je bila šokirana, ali i da nije nasela na pevačicinu provokaciju. "Vesna je ušla da provocira, i to svi znamo! Ja na svoju decu uvek mislim i ona to znaju. Degutantno je da svaki put kad ustanem, pozdavljam svoju decu", zaključila je Suzana Perović.

Inače, Suzana je više puta ponovila da su njeni favoriti za pobedu Sara Trajanović i Sloba Đurković, a pošto ona danas imenuje gazdu za ovu nedelju, pretpostavljamo da će na tu poziciju  postaviti svoju miljenicu Saru.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>