Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas - Vajse, iz očiju ti viri da si zaljubljen u Simonidu, ali si običan probušeni ku**on!

Vesna Rivas poznata je po tome da je bez dlake na jeziku, a njeno boravak na Farmi već je uzburkao pojedine odnose i farmere.

Farma 5: Vesna Rivas - Vajse, iz očiju ti viri da si zaljubljen u Simonidu, ali si običan probušeni ku**on!



Farma 5: Vesna Rivas prozvala Edina i Jelenu - Vi ste jeftina kopija Stanije i Filipa!
Nakon što je Edinu Škoriću i Jeleni Jovanović rekla da su "jeftina kopija Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića", a pevačica "hladna kao led", barem koliko je ona uspela da je skenira do sada, Vesna Rivas nije ostala dužna ni Vajsu.

Vesna se uplela u analizu odnosa Simonide i Vajsa, te nakon što je čula uobičajene uvrede densera na račun jutjub senzacije, nije mogla da ostane po strani, već je morala da saspe par rečenica Vajsu u lice.

Farma 5: Vesna Rivas šokirala Suzanu Perović - Objasni mi zašto nikada ne pominješ svoju decu?!
"Vređaš ženu, a sija ti iz očiju da si zaljubljen u nju, u letu svr***aš kad vidiš Simonidu", rekla je Vesna, pa nastavila da osipa paljbu po denseru. "Ti si bre probušeni ku**on! Ti si najobičnija pi***ca", nije se ustručavala Vesna Rivas, i dodala da su joj svi govorili za Vajsa "da je kreten", ali ona nije htela da ima predrasude pre no što ga upozna. Ipak, kako kaže, sada je uvidela da Vajs zaslužuje sve ono štp se priča o njemu. "Sad si mi dokazao da si kreten! Najibičnija pi***ca!"

S druge strane, Vajs je Rivasovoj uzvraćao konstatacijom kako se isuviše trudi da uđe i u Farmu 6.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>