Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović - Boris Milivojević je objasnio! Svaka čast!

Možda i najurnebesnija imitacija u sinoćnoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" bila je ona u kojoj je Boris Milivojević maestralno dočarao Željka Joksimovića.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović - Boris Milivojević je objasnio! Svaka čast!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Kejti Peri pobednik desete emisije! (Foto)
U sinoćnoj, desetoj po redu epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato, najviše smeha izazvao je Boris Milivojević, koji se ubacio u kožu popularnog Željka Joksimovića, i izveo numeru "Ludak kao ja". Glumac popularnog pevača nije skinuo glasom, ali zato stasom jeste, te je i gostujući član žirija Haris Džinović prokomentarisao da je na tren, dok nije zapevao, pomislio da je stvarno Željko glavom i bradom stupio na scenu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pogledajte koga će takmičari imitirati u 11. epizodi!
"Samo ludak kao ti može ovo da izvede", rekla je Katarina Radivijević kroz smeh, a koliko ih je Boris zabavio, pokazuje i to što je glumac, nakon glasanja žirija, imao najveći broj bodova.

Takođe, i predmet imitacije, Željko Joksimović, oglasio se na Tviteru, te kazao da je "Boris objasnio"!


Inače, Boris važi za jednog od favorita, te prema trenutnoj bodovnoj listi nalazi se među prvih pet. Da li će svoj status zadržati i posle jedanaeste epizode, te se plasirati u polufinaliste, ostaje nam da vidimo sledeće subote kada nas očekuje još jedno sjajno veče imitacija.

Autor: T.I.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>