Region

Svet

Sara Jovanović: Plašim se visine, ali bilo je fenomenalno! (Foto)

Sara Jovanović pobedila je u desetoj epizodi muzičkog šou programa "Tvoje Lice Zvuči Poznato", a o svom nastupu kaže da je bio interesantan, ali da se plaši visine.

Sara Jovanović: Plašim se visine, ali bilo je fenomenalno! (Foto)



Takmičenje Tvoje Lice Zvuči Poznato bliži se kraju i deseta epizoda ujedno je bila i poslednja u kojoj publika neće odlučivati i pobedi takmičara, a evo i šta pobednica desete epizode kaže o svom nastupu koji je uključivao i podizanje nekoliko metara iznad bine.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Kejti Peri pobednik desete emisije! (Foto)
"Pobedila sam sa njenom novom baladom "Unconditionaly". Izbacila je i spot i imala neverovatan nastup na MTV dodeli, pa smo odlučili da baš njega uradimo. To je zaista neverovatan nastup i mnogo sam srećna što sam tako nešto doživela, jer nije uobičajen, zaista!

Nisam se nešto preterano mrdala, podizali su me u vis i to mi je bilo na početku onako malo strašno, jer se generalno plašim visine, tako da mi je trebalo malo vremena da se opustim, ali mi je bilo jako zabavno zaista."



Kome si poklonila nagradu?

"Dala sam Mileni Miljušević, devojci koja ima 22 godine, pre 8 meseci joj je otkriven tumor na butnoj kosti i karlici. U Srbiji je jedini lek amputacija, a u Turskoj je pronašla lekara koji smatra da to može da se reši operacijom. Pre ove pobede sam snimila pesmu sa Tropiko bendom, Dženanom i Andrejem Ilićem. Snimili smo spot kako bismo prikupili novac za nju i zaista se nadam da ću pomoći donekle."

Da li ti je žao što se bliži kraj TLZP-a?

"Pre nego što je sve počelo očekivala sam da će biti divno jer sam gledala na drugim televizijama i znala sam otprilike koji je koncept i kako to sve izgleda. Ume da bude zaista zabavno i za publiku i za učesnike, tako da sam rado prihvatila poziv i zaista se ne kajem. Svaka transformacija mi je bila zanimljiva, čak iako sam se brinula kako će to ispasti, ali smo imali neverovatan tim. I frizera i šminkera i kostimografa, tako da mislim da smo iz svake imitacije izvukli maksimum. Mislim da se svaki učesnik trudio od samog početka koliko god je mogao iako imamo zaista malo vremena da se pripremimo. Sve mora brzo da se radi."

Koja imitacija ti je omiljena?

"Ima više koje su mi drage. Britni, Šakira, Lajza Mineli i naravno Keti Peri. Mislim da je Lajza bila najuspešnija."



Da moraš da odgovoriš, koga bi izabrala da pobedi u finalu?

"Razmišljala sam o tome, ali najiskrenije ne znam kako da istaknem nekoga kada su se svi trudili i svako je zasijao tokom neke nedelje u zavisnosti od toga da li mu ta ličnosti leži ili ne. Pa čak i kada nekome nije odmah legla uloga  i zbog toga se jako brinuo, na kraju je ispadalo da mu je to zapravo bila najbolja transformacija. Ne znam uopšte po kom kriterijumu bih se odlučila za jednog od njih."

Znači opraštaš žiriju za niske ocene?

"Da, naravno. Ne bih nikada mogla da budem deo žirija, mislim da im nije lako. Pogotovo što su ocene od 2 do 12, a dešava se da u emisiji budu nijanse u pitanju. Pretpostavljam da im je i žao i neprijatno u nekim trenucima, tako da… svaka im čast!".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>