Region

Svet

Farma 5: Marijana Leontijević i Suzana Perović idu u duel!

Došlo je vreme da se izaberu duelisti za ovu nedelju, a u areni na Farmi će se odlukom farmera naći Marijana Leontijević, dok je publika odlučila da drugi duelista bude Suzana Perović.

Farma 5: Marijana Leontijević i Suzana Perović idu u duel!Pre nego što je počela dodela štapića farmeri su uživali u turskoj seriji "Sila", a posebno se oduševila Jelena Golubović koja je rekla da je fascinirana i kao reditelj i kao neko ko uči turski jezik.

Nakon što je počela dodela štapića, većina farmera svoj je dala Marijani Leontijević, a Jelena Golubović prokomentarisala je da je Katarina Grujić namerno stavila Marijanu za slugu, jer je znala da je Marko omiljen u kući, ali i napolju. Kada je Katarina rekla da je svima jasno kome će dati štapić, Marijana joj je ironično poslala poljubac.

Ognjen se potrudio da podigne tenziju. Rekao je Slobi, Edinu, Romani i Suzani da ustanu, a onda zamolio muškarce da sednu, i razvlačio koliko god je mogao. Na kraju je rekao da u duel sa Marijanom odlazi Suzana Perović.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>