Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas šokirala Suzanu Perović - Objasni mi zašto nikada ne pominješ svoju decu?!

Vesna Rivas je sem zadatka da dezinformiše ukućane o trajanju rijalitija Farma dobila od Zadruge i zadatak da svakog od njih prokomentariše i kaže svoje mišljenje. Ovo je verovatno bio još jedan trik produkcije da izazovu sukobe na imanju, budući da je Vesna Rivas poznata kao učesnica bez dlake na jeziku.

Farma 5: Vesna Rivas šokirala Suzanu Perović - Objasni mi zašto nikada ne pominješ svoju decu?!



Farma 5: Nada Topčagić doturila Suzani Perović šifrovanu poruku da joj je sin izašao iz zatvora!
Suzana Perović bila je najviše pogođenja Vesninom izjavom. Naime, pre mesec dana je na imanju bila žurka, kao i svakog petka, a tada je Nada Topčagić šapnula Suzani Perović da joj je sin izašao iz zatvora. Suzanina ćerka je demantovala te informacije, ali ih je Nada potvrdila. Ipak, Suzana je od tada često pozdravljala svoju porodicu i povremeno i spominjala svog sina i ćerku.

Ipak, Vesna Rivas ne misli da je tako, pa je napala Suzanu i rekla joj: "Objasni mi taj fenomen da nikada ne spominješ svoju decu?!", pitala se Vesna i dodala da ih Suzana nikada nije pozdravila. Suzana se branila, pa ja rekla da to nije istina i da nije tačno, te da ih je često pozdravljala i da se dešavalo da ih spominje.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>