Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas gleda Ekremu u šolju - Igbala planira da te iznenadi! Ivan - Sutra letiš odavde!

Vesna Rivas je još u prethodnoj sezoni Farme bila poznata po svom gledanju u šolju, a ovog puta njena "mušterija" bio je Ekrem Jevrić koji joj je dozvolio da mu prorekne sudbinu.

Farma 5: Vesna Rivas gleda Ekremu u šolju - Igbala planira da te iznenadi! Ivan - Sutra letiš odavde!



Farma 5: Farmeri povlašćeni - Gledaju tursku seriju Sila pre svih!
Vesna se dobro zabavila pa je rekla Jevriću da u šolji vidi njegovu suprugu Igbalu: "Bezbrižna je i dobro se oseća, nemoj ništa da brineš. Dobro je i manje brine nego u prethodnoj sezoni. Redovno te gleda, a planira čak i da te iznenadi i poseti, ali joj je avionska karta preskupa", pričala je Vesna i dodala da nema više popusta kao ranije pa zato Igbala ne može da dođe kod svog supruga.

Ekrem je sve vreme pažljivo slušao šta mu Vesna Rivas govori i vidi u šolji, a onda je svoj komentar dao i neizostavni Ivan Marinković: "Igbala je bezbrižna jer ti sutra letiš odavde", rekao je on, šaljivim tonom.

Nakon toga stiglo je pismo od Zadruge u kome se farmeri obaveštavaju da će imati priliku da premijerno gledaju seriju "Sila" koja počinje da se emituje na televiziji "Pink" i ta informacija primljena je sa oduševljenjem svih farmera.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>