Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas ubedila farmere da Novu godinu čekaju na Farmi! Već traže honorare!

Vesna Rivas juče je stigla na imanje u Lisoviću kao putnik namernik, a njen tajni zadatak jeste da ubedi farmere da rijaliti traje do 3. januara.

Farma 5: Vesna Rivas ubedila farmere da Novu godinu čekaju na Farmi! Već traže honorare!



Pevačica Vesna Rivas na Farmu je došla sa tajnim zadatkom: ona treba da ubedi farmere da će Novu godinu dočekati upravo na imanju u Lisoviću. Rivasova, inače učesnica prethodne sezone rijalitija, odlično zna kako se igra ova igra, te je na dobrom putu da svoj tajni zadatak ostvari, i time postane regularni učesnik rijalitija.

Lukava pevačica već je pojedine farmere ubedila da rijaliti zapravo traje do 3. januara, te su oni počeli da diskutuju o honorarima koje bi trebalo da traže za novogodišnju noć, pošto će propustiti da ugovore nastupe za doček, na kojima tradicionalno debelo zarade.

Tako, Ekrem Jevrić je kazao da za svoj novogodišnji nastup na Farmi traži 2.000 evra, a Jelena Golubović rekla mu je da će mu Produkcija sigurno platiti tu cifru. Potom je ona pitala Romanu koliko ni ona para tražila. "Pa šta znam... jedno 10.000 evra... ili bih pevala za džabe... nemam pojma", odgovorila je Romana Panić.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>