Svet

Region

Sulejman Veličanstveni stiže 17. decembra! Pogledajte kako izgleda nova sezona! (Video)

Mnogobrojni ljubitelji turske serije "Sulejman Veličanstveni" u svoj rokovnik treba da upišu datum 17. decembar, jer tada počinje emitovanje treće sezone popularne serije.

Sulejman Veličanstveni stiže 17. decembra! Pogledajte kako izgleda nova sezona! (Video)



Kraj Sulejmana 2014. godine: Ko umire u poslednjoj epizodi?
Prva epizoda treće sezone serije "Sulejman Veličanstveni" zakazana je za 17. decembar, i to na TV "Nova". Osim novih epizoda, obožavateljke će obradovati i turska televizijska zvezda i jedan od najpopularnijih glumac evropskih telenovela Halit Ergenc koji dolazi u Beograd!

Slavni glumac će na poziv TV "Nova" u Srbiji boraviti dva dana, povodom premijernog emitovanja treće sezone serije u kojoj on tumači glavni lik, odnosno velikog sultana.

Iz produkcije ističu da najplaćeniji turski televizijski glumac nije hirovit, niti je imao dugu listu zahteva, iako predsednicki apartman nije izostao sa spiska. Osim u luksuznom smeštaju i lepotama naše prestonice, Halit će uživati i u koktelu “TV Nove” koji ce biti odrzan povodom svečanog otvaranja, 17.decembra, a ovom prilikom će se sa njim družiti novinari, poslovni partneri, kao i poznata lica sa našeg estradnog neba.

Zavirite u ono što vas očekuje u novoj sezoni ekstremno popularne serije "Sulejman Veličanstveni":



Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Screen Shot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>