Region

Svet

Džej Ramadanovski: Drug me je sprečio da ne ubijem Adila!

Kao i svaki otac, tako je i Džej Ramadanvski bio potpuno van sebe kada je saznao da je Adil Maksutović pretukao njegovu ćerku Anu. Sa pevačem je hteo odmah i da se fizički obračuna, a od ekstremne reakcije odvratili su ga prijatelji.

Džej Ramadanovski: Drug me je sprečio da ne ubijem Adila!



Majka Adila Maksutovića: Sve su to laži onog narkomana i alkoholičara Džeja!
"Ana mi je javila šta se desilo i da su pozvali policiju. Nije mi bilo svejedno, ali samo bismo napravili još veći problem u tom trenutku... hoću da se to stiša. Ja sam tada mogao da mu uradim svašta", rekao je Džej Ramadanovski i gestikulirao pucnjem iz pištolja. Situaciju je smirio njegov prijatelj iz MUP-a.

"A onda je došao moj prijatelj, koji je policajac i rekao mi: "Nemoj da si mrdnuo odavde, policija će sve završiti". Poslušao sam ga. Da nije bilo njega, ko zna šta bi sve bilo. Moji drugovi su bili ovde, svi skočili i rekli "idemo kod Adila". Ali ja sam skočio i rekao "Ne" jer sam tada bio pribran. Nisam ja džukac. Meni je Ana rekla da tada nisu pritrčali njegov otac i brat, da bi je odvalio od batina", kaže Ramadanovski i dodaje da je ponosan na svoju ćerku.

Folk legenda je kazao i da je Ana imala na stomaku ranu od porođaja. "Pa zar baš tu da je udari", u šoku je Džej. Inače, on je kazao i da je iznenađen uvredama koje mu je uputila Adilova majka Džemila, za koju kaže da je "obrazovana i kulturna dama" i da je veoma ceni. Dodaje da o njoj neće ništa ružno pričati, ali ni o Adilu, što je već rekao dan posle incidenta.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>