Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas stigla, i izbacila Ekrema iz kreveta - Vratila sam se kući! (Video)

Vesna Rivas nova je farmerka, a budući na svoje "debelo" iskustvo u prethodnoj sezoni rijalitija, ona se na imanju u Lisoviću oseća kao kod kuće.

Farma 5: Vesna Rivas stigla, i izbacila Ekrema iz kreveta - Vratila sam se kući! (Video)



Pevačica Vesna Rivas stigla je danas na imanje kao putnik namernik. "Došla sam kući", kazala je ona čim je ušla, a s obzirom da je u prethodnoj sezoni Farme na imanju provela nešto više od 100 dana, i razumljivo je što se u Lisoviću oseća kao "svoj na svome".

Farma 5: Vesna Rivas stigla na imanje! Ima tajni zadatak!
Farmeri su uglavnom bili zadovoljni Vesninim ulaskom, pa je Ivan Marinković konstatovao kako se odmah osetila neka pozitivna energija.

Vesna je gledala gde da se smesti, pa je izrazila želju da spava na Ekremovom mestu, jer je tu spavala tokom svog boravka u prošloj Farmi. "Tu sam pustila korenje, i jednostavno se vezujem za mesto", kazala je ona. Na kraju su Ekrem i Vesna napravili kompromis: jutjub zvezda ustupiće joj svoje mesto za spavanje, ali samo mesto! Svoj krevet će ipak da zadrži!

Da podsetimo, Vesna je stigla danas na imanje, i to u ulozi putnika namernika. Njen tajni zadatak je da ubedi farmere da rijaliti traje do 3. januara.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>