Lepota

Ljubav

Sve o dijeti Kim Kardašijan: Kako je rijaliti zvezda za kratko vreme izgubila 25 kilograma!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan iznenadila je javnost time što je vrlo brzo posle porođaja skinula 25 kilograma, te vratila zanosni izgled svojih oblina, a kako je sama rekla, za to je zaslužma Atkinsonova dijeta.

Sve o dijeti Kim Kardašijan: Kako je rijaliti zvezda za kratko vreme izgubila 25 kilograma!



Pored toga što je redovno i disciplinovano trenirala, Kim Kardašijan na brzom skidanju kilograma ima da zahvali i Atkinsonovoj dijeti, baziranoj na visokom unosu proteina.

Kim Kardašijan prošetala seksi telo u bikiniju: Mislim da treba da skinem još 5 kilograma! (Foto)
Specijalista za Atkinsonovu dijetu, Kolet Hajmovic, kaže da novopečene mame, poput čuvene starlete, mogu da uživaju u ukusnom dijapazonu različitih namirnica bogate proteinima, kao što su riba, niskomasno meso, avokado, orasi i maslinovo ulje, uz mnoštvo voća i povrća.

Atkinsobova dijeta dozvoljava veći unos kalorija za otprilike 25%, čime je ona bezbedan i efikasan metod za mame koje doje i koje trebaju više proteina i nitritijenata za oporavak i proizvodnju mleka.

Nutricionista Kolet takođe je otkrila da dijeta kojom je Kim kardašijan povratila svoju preporođajnu liniju uključuje unos između 1.800 i 2.000 kalorija dnevno, podeljenih u više manjih obroka.

Kao primer dnevnog menija karakterističan za Atkinsonovu dijetu, Kolet je navela sledeće: omlet od dva jaja sa sirom i spanaćem, humus sa povrćem, grilovani losos, rolnice od ćuretine i sira, kao i grčki jogurt preliven bademima i borovnicama.

Takođe, preporučuje se što veći unos vode, kao i merenje težine jedanput nedeljno. I, ono što je jako važno, nikako ne propuštati obroke!

"Držite vašu glad pod kontrolom tako što ćete imati tri regularna obroka i dve užine svakog dana! Nekima najviše odgovara da imaju 4 do pet obroka dnevno. Bitna stvar jeste da se apetit i glad drže pod kontrolom", zaključila je Kolet Hajmovic.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>