Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić opet skočila na Jelenu Golubović! Umalo tuča! (Video)

Katarina Grujuć sve češće napada Jelenu Golubović, a sa kojom strašću to radi, prosto se nameće pitanje kada će njihove prozivke prerasti u fizički obračun!

Farma 5: Katarina Grujić opet skočila na Jelenu Golubović! Umalo tuča! (Video)Farma 5: Katarina Grujić opet nasrnula na Jelenu Golubović - Ubiću te od batina! (Video)
Sinoć, tokom Igre suđenja, opet je izbio konflikt između Jelene Golubović i Katarine Grujić. Rediteljka je pevačicu iznervirala sa upadicom po pitanju suhomesnatog mesa na koji su farmeri juče navalili, te je polemisala da li je gazdarica rekla da se meso seče ili ne, kada ga je sklonila... kakogod, Kaća je poludela, pa počela da viče.

"Jadnice, jado jedna... smrdušo, idi pokrij se", kazala je ona, na šta joj je Golubovićeva poručila: "Pozdravili su te mama i tata!"

Ova rečenica je i prošli put bila kap koja je prelila čašu Katarine Grujić, pa je i sada besno skočila i krenula ka rediteljki, kao da hoće da je bije! Ipak, sprečili su se ostali farmeri, pa od fizičkog obračuna nije bilo ništa. Za sada.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>