Region

Svet

Vlado Georgiev žrtva paparaca: Ima li iko pravo da vam ugrozi privatnost?! (Foto)

Najuspešniji producent, kompozitor i muzičar na našim prostorima, Vlado Georgiev, našao se u nimalo ugodnoj situaciji kada ga je ekipa emisije "Paparazzo lov" pratila sve do kuće i izazvala prilično stresan momenat.

Vlado Georgiev žrtva paparaca: Ima li iko pravo da vam ugrozi privatnost?! (Foto)



Nije prvi put da se dešava da televizijske kuće zarad popularnosti narušavaju privatnost javnih ličnosti, koje su u ovakvim slučajevima potpuno nezaštićene, a žrtva domaće emisije baš takvog scenarija - "Paparazzo lova", ružičaste televizije, nedavno je bio upravo Vlado Georgiev.

Naime, čuveni "Barba" prisustvovao je u utorak svečanoj dodeli "Hello" nagrada na Belom Dvoru, gde je primio nagradu za Ličnost godine i humano je uručio hrabroj košarkašici Nataši Kovačević, koja nije sakrila svoje oduševljenje zbog Vladinog gesta. Po povratku kući kantautora je pratila ekipa "Paparazzo lova" i to u potpuno neosvetljenim kolima. Ne znavši o čemu se radi, niti kakve posledice se iz neugodne situacije mogu izroditi, Vlado je izašao iz svog automobila i prišao drugim kolima. Kada je ubrzo shvatio o čemu se radi te da je u pitanju uhođenje zbog "rejtinga", rekao je kamermanu da mu preda kameru, što je ovaj bez reči učinio. Sutradan je kameru predao policijskoj službi, u potpuno ispravnom stanju.

Ipak, Georgiev je potom iz PR službe televizije Pink optužen da je fizički napao kamermana emisije "Paparazzo lov" Sinišu Marčetića i potpuno mu uništio kameru, čime je, kako navode, počinio krivično delo. "Podneta je krivična prijava protiv Vlade Georgieva za delo razbojništva i očekujemo da nadležni organi odrade svoj deo posla", saopštili su za "Blic" iz produkcije.

Kako bi stvar bila jasnija, Vlado Georgiev koji je u ovom slučaju isključivo žrtva scenarija čiji je jedini cilj podizanje gledanosti, a koji je poznat po svojoj iskrenosti i aktivnom oglašavanju na društvenim mrežama, objavio je na Tviteru celokupnu izjavu koju je dao i u policiji.


Foto: Twitter/Vlado Georgiev

Nažalost, ni tu nije kraj incidentu. Međutim, suštinsko pitanje je za koga je ovo incident? Da li za nezaštićene javne ličnosti poput Vlade Georgieva, koje pokušavaju da žive jedan normalan život radeći svoj posao ili za one koji se nazivaju "paparacima" pa daju sebi za pravo da ugrožavaju nečiju privatnost? Kako bilo, nije teško odgonetnuti na čijoj bi strani, u normalnim okolnostima, pravda trebala biti.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Vlado Georgiev Official fun club

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>