Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković napravila haos u pet sati ujutru! Maltretirala Jelenu Golubović! (Video)

Iako je rekla da Jelenu Golubović više neće "uzimati u usta", Zorica Marković je sama sebe demantovala, pa zbog rediteljke u 5 sati ujutru napravila haos i razbudila sve farmere.

Farma 5: Zorica Marković napravila haos u pet sati ujutru! Maltretirala Jelenu Golubović! (Video)Zorica Marković je bila potpuno van sebe! Nju je iznervirala, a ko drugi, do Jelena Golubović. Naime, rediteljka je šaputala sa Ekremom Jevrićem, pa probudila folkerku, koja je odlučila da ukoliko već ne može ona da spava, neće niko!

Farma 5: Zorica Marković ponovo u orkšaju sa Jelenom Golubović- Čupu si izbacila da bi mogla da manipulišeš!
"Jadnice, idi se operi jednom, smrdiš šugo šugava", vređala je Zorica, te se nije dala zaustaviti. "Nemoj da se primičeš, smrdi ti iz usta", govorila je ona, a Golubovićeva joj je uzvratila rečima: "A to ti nije smetalo kad si me 90 dana grlila i ljubila i govorila kako sam ja pobednik!"

"Bilo mi te je žao, ali sada znam kakav si folirant", odgovorila je Markovićeva. Onda je u jednom momentu Zorica prosula vodu po Ekremovom krevetu, gde se odvijala cela ta situacija, pa kad su to ostali farmeri primetili, ona se branila da nije prosula vodu, nego se to Jelena Golubović upiškila.

Farma 5: Farmeri izglasali - Zorica Marković najviše izmišlja!
"Nisam ja, to je ona uradila! Ona piša gde stigne", govorila je Zorica, iako je Ekrem tvrdio da je video da je folkerka držala flašicu vode u rukama.Farma 5: Zorica Marković prozvala Jelenu Golubović - Ti i tvoj brat ste se dugo lečili, zar ne Golubovićka?!
Zorica je nastavila da vređa rediteljku. "Vidi kakva su ti šlogirana usta, jado jedna", kazala je, pa u celu priču umešala i Čupu Kalača. "Čak te je i Čupa drvoseča odj***o! Sve si uradila... je***a se, skinula se, sr**a, a sad miniraš ljude! E pa mene nećeš navući, nećeš me isprovocirati! Čupa te je upotrebio da ne bi onanisao, ali napolju ima novu ribicu! Znaš kakvu je plavušu našao, rekli su mi muzičari", nije se dala zaustaviti folkerka.

Farma 5: Zorica Marković namerno saplela Jelenu Golubović?! Građani traže da se folkerka izbaci napolje! (Video)
"Govorila si Čupi da mu je mali... tebi ni od magarca ne može da bude dovoljno velik... kad smo išli da muzemo kravu, samo si u magarca gledala... zato i ideš tamo", vređala je Zorica, a Jelena je odgovarala pesmicom: "Ma, me, mi, mo, mu, Zorica je propalica!"Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>