Region

Svet

Ana Kokić se za finale sprema u Novom Sadu!

Ana Kokić vredno vežba za svaku epizodu takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a kako se približava finale, ona i svoje nastupe koristi da se što bolje pripremi. Pevačica je u ovoj muzičkoj emisiji, koja se emituje na TV Prva, pokazala raskošan talenat i ono što njeni fanovi nisu znali - da joj imitiranje kolega i koleginica, bilo domaćih, bilo stranih, sjajno ide od ruke.

Ana Kokić se za finale sprema u Novom Sadu!



Ana Kokić promenila frizuru! Više nije plavuša!
Deo onoga što je predstavila televizijskim gledaocima imaće priliku da vide i njeni obožavaoci u Novom Sadu. Naime, Ana Kokić će večeras nastupiti u diskoteci "Paradizo" i tamo će, pored svog standardnog repertoara, otpevati i neke od numera koje je spremala za Tvoje Lice Zvuči Poznato. Inače, finalna epizoda, koja je na programu 28. decembra, sve je bliže, pa će i ovaj nastup Kokićevoj dobro doći kao odličan trening.

Ana će prvi put pevati na ovom mestu, a kako je poznata po tome što na svojim nastupima pravi sjajnu atmosferu, nema sumnje da će i fanovima u vojvođanskoj prestonici prirediti veče za pamćenje. Mnogi od njih očekuju da će videti bar deo sjajnih koreografija koje je imala u šouu. Među publikom biće i predstavnika familije Rađen, kojih je u Novom Sadu mnogo.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>