Region

Svet

Adil Maksutović: Nisam tukao Anu, samo sam je malo protresao! Vređala je moju mamu!

Adil Maksutović modifikovao je svoj stav po pitanju informacije da je pretukao svoju suprugu, te posle prvog oštrog demantija kada je takve napise nazvao gnusnim lažima, sada kaže da je Anu, ipak, "malo protresao".

Adil Maksutović: Nisam tukao Anu, samo sam je malo protresao! Vređala je moju mamu!



Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)
Pevač Adil Maksutović saslušan je u policijskoj stanici u Borči, gde je priznao da je došlo do fizičkog kontakta između njega i supruge. Kako "Alo!" saznaje, Adil je pred inspektorima rekao kako je Ana vređala njegovu majku, a on ju je zatim "samo protresao", ali ne i tukao.

Adil Maksutović: Nemam ljubavnicu, a dotična Adrijana je Džejeva devojka!
"Sa mnom i sa Anom je u stanu u petak uveče bila i moja mama i njih dve su se posvađale. Ana je počela da vređa moju mamu i naziva je pogrdnim imenima, zbog čega sam se ja iznervirao. Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao", ispričao je Adil u policiji, nezvanično saznaje "Alo!". Kako je rečeno, zapisnik je napravljen i ceo predmet će biti predat tužilštvu, koje će odlučiti šta će dalje.

Inače, Adil je u policijsku stanicu došao nešto pre devet časova, a po ulasku nije želeo da daje izjave. Nakon provedena dva sata sa inspektorima, Maksutović je napustio stanicu i u prvi mah se pravio da novinare niti vidi niti čuje.

Džej poručio svom zetu: Adile, za mene si mrtav! Bolje da si mene udario nego moju ćerku!
"Molim vas, možete li samo da se pomerite", bilo je sve što je pevač rekao, a na insistiranje novinara da im treba izjava, Maksutović se raspitivao za njihovo zdravlje.

"Kako ste vi? Da li ste dobro? Hoćete kafu, nešto da popijete, pojedete", upitao je Adil, a na konstataciju novinara da hoće, ukoliko i on krene sa njima, Maksutović je zalupio vratima automobila, dok je sve vreme imao osmeh na licu.

Inače, Ana Ramadanovski je nakon batina koje je dobila od Adila Maksutovića, otišla kod svoje majke Nade u Kotež, gde će neko vreme boraviti sa sinom. Međutim, Ana planira da se za nekoliko dana, kada se stiša situacija preseli u svoj stan na Dorćolu.

Estrada reagovala zbog Adila Maksutovića: Marijana Mićić - Zabranila bih mu da se ikada pojavi na TV-u! (Foto)
"Ana je i dalje u šoku zbog svega šta se desilo, ali sada samo misli na svoje dete i da njemu bude dobro. Trenutno je kod mame Nade, ali će se uskoro preseliti u svoj stan na Dorćolu. Ona želi da se malo stiša ova cela priča, kako bi mogla sa svojim sinom na miru da živi. Inače, Adil pritiska Anu da povuče tužbu i da ne priča o ovog događaju. On je zato i dao saopštenje u kom demantuje da je do tuče došlo, a sve to u nadi da će Ana povući krivičnu prijavu", izjavio je za izvor blizak Džejevoj ćerki.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo/Miloš Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>