Region

Svet

Dijana Đoković: Ponosna sam na sina Novaka! Naučila sam ga da je porodica svetinja!

Majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Dijana, kaže da je ponosna na sva tri svoja sina, a naročito na to što ih je naučila da je porodica svetinja.

Dijana Đoković: Ponosna sam na sina Novaka! Naučila sam ga da je porodica svetinja!



Miroslav Ilić na ivici suza: Publika me je sinoć baš dirnula! (Foto)
Dijana Đoković bila je gost na sinoćnom beogradskom koncertu folk legende Miroslava Ilića, te majka srpskog teniskog asa nije mogla da izbegne znatiželjne novinare. Na pitanje šta bi svom sinu poželela za Novu, 2014. godinu, ona je rekla sledeće:

Pogledajte kako je Novak Đoković naterao Vila Smita da zađuska na tribinama! (Video)
"Želim mu zdravlje, sreću i ljubav, sve drugo je već uradio. Ako se vrati na prvo mesto ATP liste, ja ću biti srećna, ako ne i ovo je dovoljno.  Njegovi uspesi su uspesi Srbije, a ne samo naše porodice, koja je opstala i ostala uz njega što je impresioniralo svet. Ja sam i zbog toga najponosnija mama na svetu."

Takođe, majka Novaka Đokovića kazala je da je naročito zadovoljna time što su sva tri njena sina, i Marko i Đorđe pored Novaka, naučila važnost porodice, na šta im je ukazivala od detinjstva.

"Za Novaka je porodica od malena veoma važna, to je svetinja. Danas se ljudi razvode i pre venčanja i to je ono što ne valja. Nema više razumevanja i tolerancije, što je neophodno"; rekla je Dijana Đoković.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>