Svet

Region

Anđelina Džoli će morati da se spusti na zemlju: Izdata joj zabrana letenja!

Dok većina ljudi zaboravi da na vreme registruje auto, Anđelinu Džoli muči sličan problem. Sličan, jer i ona ume da sa uma smetne datum isteka registracije... ali, aviona!

Anđelina Džoli će morati da se spusti na zemlju: Izdata joj zabrana letenja!



Holivudska glumica Anđelina Džoli voli da leti svojim ličnim avionom kad god joj se ukaže prilika za to, ali će na neko vreme morati da se uzdrži od istog, jer joj je istekla registracija. A da zakon nema poseban tretman za poznate i slavne, pokazuje i to što je zbog svog nemara lepa Anđa dobila privremenu zabranu letenja.

Inače, Anđelina dozbolu za upravljanje avionomima već osam godina, bi Medoks video avion, bio bi zadivljen. Stoga, mislila sam, kada bih ja mogla upravljati jednim, bila bih kao neki superheroj za njega", kazala je supermama Anđelina.

Ipak, da Anđelina uvek teži višem, u doslovnom značenju tog "višeg", pokazuje i to što se glumica više ne zadovoljava oblacima koje i mi možemo videti sa tla Zemlje. Naime, ona i njen izabranik i kolega Bred Pit, zainteresovani su za put u svemir na Virdžin Galaktiku! Budući da Džolijeva uglavnom ostvari ono što naumi, ne sumnjamo da će Bred i ona vrlo brzo na sebe navući astronautska odela!

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>