Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Jedina sam poklopila Vendi i Minimaksa! (Video)

Jelena Golubović svakako je farmerka sa kojom retko ko može da izađe na kraj, a ona se time itekako ponosi, te se pohvalila kako je jedina koja je uspela da "poklopi" Vendi i Minimaksa.

Farma 5: Jelena Golubović - Jedina sam poklopila Vendi i Minimaksa! (Video)



Marko Vukotić provocirao je Jelenu Golubović, te kazao kako od svih farmera iz svih sezona niko nije kao rediteljka, i da s njom niko ne može da parira. Jelena je bila zadovoljna njegovom konstatacijom, pa je klimala glavom s odobravanjem.

Onda su se s primedbama ubacivali i ostali farmeri, pa je neko dobacio da bi jedino Vesna Vukelić Vendi sa svojim jezikom mogla da doskoči Golubovićevoj, na šta je ona skočila, i počela da ih uverava da je Vendi sitna riba za nju.

"Ja sam bre jedina koja je poklopila i Vendi i Minimaksa", kazala je Jelena Golubović. "Minimaks nije mogao da veruje, pa je posle zvao da pita da li je emisija bila nameštena", govorila je s ponosom rediteljka, i dodala da je naspram Minimaksa, Vendi bila "luk i voda". "A to sa Vendi ima i na Jutjubu, pa možete da proverite", samozadovoljno je konstatovala.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>