Region

Svet

Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)

Džej Ramadanovski jako je potresen zbog toga što je Adil Maksutović pretukao njegovu ćerku Anu, te ni pred kamerama nije uspeo da zadrži suze. Ipak, kaže da mu je žao i Adila.

Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)



Džej poručio svom zetu: Adile, za mene si mrtav! Bolje da si mene udario nego moju ćerku!
Folk legenda Džej Ramadanovski sinoć je prisustvovao proslavi zlatare njegovog jako dobrog prijatelja, te tom prilikom nije uspeo da izbegne kamere emisije "Exkluziv". Naravno, upitan je i o incidentu koji poslednjih dana potresa srpsku javnost, a Džej kao pravi profesionalac nije pobegao od novinara.



Adil Maksutović: Nemam ljubavnicu, a dotična Adrijana je Džejeva devojka!
Ipak, sporni incident jako ga je potresao, te Džej nije uspeo da zadrži suze. "Nije trebalo Adil to da uradi", kroz jecaj je prozborio pevač. On je takođe kazao da je ponosan na svoju ćerku. "Ponosan sam na ćerku, jer posle svega, ona je odlučila da ga ne tereti... nije cinkaroš", rekao je Džej.

Džejeva ćerka Ana: Istina je da me je Adil pretukao! Više mu se ne vraćam!
Džej je takođe rekao da ovakav sraman postupak muškarca prema ženi ne sme nikad, niti ikome više da se desi: "Ne mom detetu, nego nikome ne želim to... ne ponovilo se."

Na konstataciju da je Adil svojim nasilničkim postupkom razbesneo čitavu Srbiju, Ramadanovski je i kroz smeh i kroz suze rekao: "Meni je i njega sada žao."

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>