Region

Svet

Adil Maksutović: Nemam ljubavnicu, a dotična Adrijana je Džejeva devojka!

Tenzije u porodici Maksutović se nastavljaju, te nakon nezvaničnih informacija da je Adil pretukao Anu zbog ljubavnice, oglasio se i pevač tvrdnjom da dotična dama nije njegova, već Džejeva ljubavnica.

Adil Maksutović: Nemam ljubavnicu, a dotična Adrijana je Džejeva devojka!



Džej poručio svom zetu: Adile, za mene si mrtav! Bolje da si mene udario nego moju ćerku!
Pevač Adil Maksutović tvrdi da izvesna Adrijana nije razlog njegove svađe sa suprugom Anom Ramadanovski, koju je navodno pretukao u petak uveče, te da je dotična dama zapravo ljubavnica njegovog tasta Džeja Ramadanovskog.

"Adrijana je Džejeva ljubavnica ili devojka. Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje", bio je kratak Adil u izjavi za "Naše novine".

Estrada reagovala zbog Adila Maksutovića: Marijana Mićić - Zabranila bih mu da se ikada pojavi na TV-u! (Foto)
Inače, povod za Adilov komentar bila je nazvanična informacija da je on svoju suprugu Anu pretukao zbog njene ljubomore. Kako su pisale "Naše novine", povod žustre svađe koja je prethodila nasilnoj tuči jeste to što Adil dolazi kasno ujutru kući, čak i kad ne radi, te previše vremena provodi s izvesnom Adrijanom.

Džejeva ćerka Ana: Istina je da me je Adil pretukao! Više mu se ne vraćam!
"Ana zamera suprugu što sama brine o njihovom dvomesečnom sinu Adrijanu, dok se on navodno provodi s Adrijanom", navodi izvor koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje: "Ana više nije mogla da trpi to što njen suprug vreme provodi sa drugom ženom i što se kući vraća u ranim jutarnjim časovima, čak i kad ne radi. Zbog toga se svađaju poslednjih meseci, a sad je kulminiralo jer joj je teško što se sama brine o tek rođenom sinu."

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih popularnom paru, ovo nije prvi put da je došlo do fizičkog obračuna. Incidenti ove vrste su se i ranije dešavali, ali je par sve uspevao da sakrije od očiju javnosti.

Autor: T.I.
Izvor: Naše Novine, Telegraf
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>