Region

Svet

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac se pomirile! Pao zagrljaj!

Stare suparnice Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac srele su se na snimanju novogodišnje emisije "Grand",a sudeći po njihovom susretu, stare rivalke su izgleda zakopale ratne sekire.

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac se pomirile! Pao zagrljaj!Zorica Brunclik: Vesna Zmijanac je slala gangstere da Kemišu polome prste!
Folk zvezde Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac nekada su bile prijateljice, a potom postale i opake rivalke, nakon što je Zorica otpočela vezu sa Vesninim bivšim mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. A kao što je uobičajeno kod dama, kad se muškarac pojavi kao "jabuka razdora", prijateljstvo između njih ne može dugo da traje.

Tako je bilo i sa Zoricom i Vesnom, te su decenijama njih dve bile u "hladnom ratu". Baš zato, susret dveju pevačica na snimanju novogodišnjeg izdanja emisije "Grand", izazvao je dosta pažnje i ineteresovanja! Svi su čekali da vide hoće li se opet pojaviti varnice između njih dve.

Ipak, zvezde su ih iznenadile time što su se pozdravile, i to vrlo srdačno. One su se na sceni u jednom trenutku čak i zagrlile, i time potvrdile da su izgladile nesporazume.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>