Region

Svet

Farma 5: Simonida Ačević - Marijana je kraljica lažnog osmeha! (Video)

Već je postao običaj da se na Farmi posvađa svako sa svakim, pa su se tako sada posvađale i dojučerašnje drugarice Marijana Leontijević i Simonida Ačević.

Farma 5: Simonida Ačević - Marijana je kraljica lažnog osmeha! (Video)Simonida i Marijana su se šminkale i doterivale, kada je manekenka konstatovala da Jutjub zvezda nije oprala kosu već tri dana, i da bi bio red da to učini.

Simonidu je to izvelo iz takta. "Najbolje da sada odem u frizerski salon i uključim centralno grejanje... a onda ću da odem kod ovaca", sarkastično je počela Simonida.

Marijana se po svom običaju samo smeškala, što je Ačevićevu još više razbesnelo. "Ne trebaju mi tvoji arogantni komentari... sinoć si ušla u kupatilo i htela da mi nabiješ kaznu.... imaš potrebu da me ponižavaš", govorila je Simonida, pa u ironičnom tonu nastavila: "Marijana je jedna super devojka koja voli da ponižava ljude oko sebe, pogotovu one koji su joj prijatelji!"

Naposletku, Simonida je konstatovala da je Marijana "kraljica lažnog osmeha", te dodala: "Bože, spasi me ovakvih prijatelja!"Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>