Region

Svet

Zdravko Čolić - Što ti dadoh: Zavirite u novi spot (Foto)

U kristalnoj dvorani hotela “Staro zdanje” u Arađelovcu , prostoru koji odiše romantikom i patinom , ovih dana odvijala se romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom “Što ti dadoh”, sa novog albuma Zdravka Čolića “Vatra i barut”.

Zdravko Čolić - Što ti dadoh: Zavirite u novi spot (Foto)



Premijerno: Zdravko Čolić - Što ti dadoh! Poslušajte novu pesmu (Video)
Vizuelizaciju za numeru” Što ti dadoh”, (koja je u audio formi na Jutjubu za kratko vreme imala preko pola miliona pregleda!) Zdravko je i ovog puta prepustio Aleksandru Kerekešu Kekiju i produkcijskoj kući „Visual Infinity“,poznatoj po zaduženju za baladu “Pamuk” sa predhodnog albuma. Snimanje spota u zimskim uslovima niskih temperatura, ekipa je lako podnela zahvaljujući izuzetnoj ljubaznosti osoblja prelepog hotela “Izvor”, koji su sve učinili da se članovi Zdravkovog tima ugreju, osveže i ponudila sve svoje kapacitete kako bi realizacija ovog muzičkog ostvarenja bila što uspešnija.



Novi 14. album Zdravka Čolića “Vatra i barut“ biće objavljen u izdanju City Recordsa u četvrtak 12.decembra, a na svim prodajnim mestima u regionu biće dostupan već tokom vikenda.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>