Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković ponovo u orkšaju sa Jelenom Golubović- Čupu si izbacila da bi mogla da manipulišeš!

Jelena Golubović i Zorica Marković ponovo su se posvađale, a tokom rasprave ostale su same u sobi. Zorica je tokom svađe pričala kako će Jelena biti tužena i ići u zatvor jer pominje ljude koje ne bi smela da pominje.

Farma 5: Zorica Marković ponovo u orkšaju sa Jelenom Golubović- Čupu si izbacila da bi mogla da manipulišeš!Onda su Jelena i Zorica ponovo počele da se raspravljaju pa je pevačica pomenula čak i Čupu Kalača: "Čupu si izbacila da bi mogla da manipulišeš ovde, nije ti dovoljno čupkao izgleda", pričala je Zorica i nastavljala da viče na Jelenu. "Možeš sa Ekremom koji je dobar i naivan čovek, a ja nisam! Ovde si odigrala jako lošu ulogu, uzmi te pare i prestani da glumiš!", vikala je Zorica, dok se rediteljka nadvikivala sa njom.

Na kraju je Jelena počela da peva ono što uglavnom radi kad se svađa sa Zoricom približivi vrhuncu: "Na na na, Zorica je propalica...", a pridružila joj se i sama pevačica nakon čega je Jelena otišla iz sobe, a Zorica ostala da priča sama sa sobom i govori: "Koga ti lažeš?!".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>