Region

Svet

Hello ličnost godine: Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Vlado Georgiev i mnogi drugi uživali u koktelu (Foto)

Beli dvor sinoć je blistao od glamura, s obzirom da se gotovo cela estrada skupila u domu Karađorđevića povodom dodele nagrada magazina "Hello" za ličnost godine.

Hello ličnost godine: Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Vlado Georgiev i mnogi drugi uživali u koktelu (Foto)



Prelepi ambijent ovog očaravajućeg kompleksa na Dedinju okupio je veliki broj poznatih iz sveta muzike, filma, sporta, umetnosti, ali i pripadnika sedme sile koji su došli da isprate ovaj svečani događaj. Frizure, toalete, odela, cipele…savršeno ukomponovani detalji prštali su na sve strane s obzirom da su se svi gosti potrudili da izgledaju kao da su upravo sišli sa crvenog tepiha na dodeli Oskara.

Zvanice je na ulazu u Beli dvor dočekivao princ Aleksandar II Karađorđević sa suprugom Katarinom, a među njima su se našli Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Leontina Vukomanović, Marija Kilibarda, Nikolina Pišek sa suprugom, Seka Aleksić, Jelena Rozga koja je pažnju privukla svojom zanosnom figurom, Slavko Beleslin sa ženom, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Veselin Jevrosimović, Aco Pejović, Nataša Bekvalac koja je zablistala u prelepoj haljini Mihana Momose, Milan Popović, Nina Janković, Aleksa Jelić i mnogi drugi.



Ceremoniju dodele nagrada vodila je prelepa Nina Radulović Lečić, a kasnije joj se na binu pridružio i suprug Branislav. Nagrade su uručene svima koji su na sebi svojstven način obeležili 2013. godinu, a najveći aplauz pri izlasku na binu dobila je košarkašica Nataša Kovačević koja je ove godine uspela da prebrodi tešku saobraćajnu nesreću nakon koje joj je amputirana noga.

Magazinu “Hello” ovo je treći put zaredom da organizuje svečanu dodelu nagrada, a sudeći prema broju zvanica, ovaj događaj svakako se može smatrati jednim od glamuroznijih dešavanja u Beogradu.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>