Region

Svet

Farma 5: Kaća izabrala Marka Vukotića i Marijanu Leontijević za nove sluge - Marijana mi je zabola nož u leđa!

Došlo je vreme da gazdarica Katarina Grujić izabere sluge za ovu nedelju, a na Farmi će se u ulozi sluge do sledećeg utorka naći Marko Vukotić i Marijana Leontijević.

Farma 5: Kaća izabrala Marka Vukotića i Marijanu Leontijević za nove sluge - Marijana mi je zabola nož u leđa!Katarina je ustala i prvo rekla da je u teškoj depresiji od kada je Boris Stamenković napustio Farmu, a onda su se svi našalili kako se stalno ponavlja i da bi trebalo da promeni baterije.

Katarina je prešla na sluge i rekla da za muškog slugu bira svoju desnu ruku i svog čuvara na Farmi Marka Vukotića, koji joj sigurno neće zameriti. Što se tiče ženskog sluge, Kaća kaže da se dvoumila i da je Jelenu Golubović spasilo jedino to što Katarina ne želi da je gleda u gazdinoj kući i želi da tamo ima svoj mir.

Za ženskog slugu odabrala je Marijanu: "Kada je ušla nisam imala predrasuda prema njoj i bila sam pravi drug, a nastavila bih tako da mi nije zabola nož u leđa", rekla je Kaća i na kraju pozdravila Borisa i rekla mu da ga voli i da joj jako nedostaje.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>