Region

Svet

Estrada reagovala zbog Adila Maksutovića: Marijana Mićić - Zabranila bih mu da se ikada pojavi na TV-u! (Foto)

Voditeljka Marijana Mićić i supruga popularnog rokera Suzana Vukašinović javno su se oglasile povodom skandala u porodici Maksutović. Nakon što je Adil pretukao svoju suprugu Anu, žene sa estrade reagovale su na ove vesti i osude na Adilov račun podelile i na društvenim mrežama.

Estrada reagovala zbog Adila Maksutovića: Marijana Mićić - Zabranila bih mu da se ikada pojavi na TV-u! (Foto)Džejeva ćerka Ana: Istina je da me je Adil pretukao! Više mu se ne vraćam!
"Ovom pevaču što bije ženu bih pored redovnih kazni zabranila da se ikada više pojavi na TV-u! Da ga više niko ne vidi!", napisala je Marijana i zaključila da je Adilu bitnija karijera od njegove supruge i posledica onoga što je uradio".

I supruga Milića Vukašinovića Suzana oglasila se povodom ovog incidenta pa je, takođe na Tviteru, napisala kako bi nasilnici trebalo da se nađu u zatvoru.


Suzanu je podržao i njen suprug Milić, koji se takođe pridružio komentarima na Tviteru i napisao da država u kojoj postoje sigurne kuće za žene žrtve nasilje, sa druge strane ne postoji adekvatan zakon koji bi to regulisao.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>