Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić: Marijana, ja mislim da si ti zaljubljena u mene!

Danas su farmeri dobili novi zadatak od Zadruge, koji, kako stvari stoje, nije baš prijao Edinu Škoriću, a ni njegovoj devojci Jeleni Jovanović.

Farma 5: Edin Škorić: Marijana, ja mislim da si ti zaljubljena u mene!



Zadruga je smislila novu igru: farmeri su dobijali pojedine rečenice, a oni su morali da pogode ko je te rečenice izgovorio. Jedna od zadatih rečenica bila je sledeća :"Marijana, mislim da si ti zaljubljena u mene". Trebalo je da se farmeri međosobno dogovore, i da saopšte ko je tu rečenicu izgovorio tokom rijalitija.

Oni su bili ubeđeni da je to Marko Vukotić izgovorio, samo nisu bili sigurni da li je to rekao Marijani ili Romani. Naposletku, složili su se da je tu rečenicu Marko kazao Romani. Međutim, nisu bili u pravu...

Odmah potom stigao je i tačan odgovor Zadruge: rečenicu je odgovorio Edin Škorić, i to Marijani Leontijević! Videlo se da je bivšem odbojkašu bilo neprijatno, a ni Jeleni Jovanović nije bilo svejedno. On joj je nešto promrmljao kako je ta rečenica izvučena iz konteksta, kako je tada pričao sa Marijanom o Marku, pa se došlo ko zna kako do toga... bio je potpuno neodređen bivši odojkaš.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>