Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković - Marijana mi je lično rekla da se poljubila sa Markom!

Marko Vukotić, nakon početnih varnica sa Marijanom, izgleda da je sada konačno raskrstio sa balerinom. Sinoć ju je nazvao najdosadnijom, a danas najvećim lažovem na imanju.

Farma 5: Ivan Marinković - Marijana mi je lično rekla da se poljubila sa Markom!Marko Vukotić je danas za Marijanu Leontijević kazao da najviše izmišlja od svih farmera, a kako je krenula polemika oko toga, tako se spomenula i priča o njihovom navodnom poljupcu. Marko je ubeđen da je Marijana kriva za tu izmišljotinu, a ona je tvrdila kako to nije poteklo od nje.

Po završenom porodičnom sastanku, Ivan Marinković i Jelena Golubović su sumirali utiske, pa su se, između ostalog, dotakli i Marka i Marijane. Rediteljka je kazala da je balerini bilo jako teško nakon što se crnogorski maneken distancirao od nje, a Ivan je uzvratio jednom novom informacijom.

"Sad kad je krenula ta priča, ja nisam hteo da se mešam... ali evo, sad ti kažem... meni je lično Marijana došla i poverila mi se da su se ona i Marko poljubili", rekao je Marinković iznenađenoj Jeleni Golubović.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>