Region

Svet

Farma 5: Marko Vukotić - Marijana je najveći lažov na imanju!

Zadruga je naložila farmerima da izglasaju ko najviše izmišlja na Farmi. Trebalo je da svako navede farmera ko najviše prepričava situacije koje se nikada nisu dogodile.

Farma 5: Marko Vukotić - Marijana je najveći lažov na imanju!



Farma 5: Marko Vukotić izabrao Marijanu za najdosadniju - Nisam video da je nešto duhovita!
Već na početku nastale su tenzije, jer je Marko Vukotić ustao i rekao da najviše laže Marijana Leontijević. "Najviše izmišlja Marijana, zato što kad god je neko nešto pita, ona odgovara drugačije... eto tako, rekla je da Edin nije prebacio nogu preko nje u hotelu dok su spavali, a jeste", počeo je Marko, pa je Marijana ustala da se brani, a pobunila se i Jelena Jovanović koja je pitala Marka zašto se u odbrani svog stava ne pozove na svoju situaciju, nego koristi ovu.

Onda se Vukotić iznervirao, pa potvrdio da je i tu Marijana lagala, na šta je ona skočila pa kazala da ona nikada nije išla okolo i govorila da su se njih dvoje poljubili. "A zašto onda meni stiže sto pitanja gledalaca na tu temu?! Onda smo svi mi u krivu, a ti si jedina u pravu... onda si ti kraljica", iznervirano je vikao Marko.

Farma 5: Zorica Marković prozvala Jelenu Golubović - Ti i tvoj brat ste se dugo lečili, zar ne Golubovićka?!
Ostali farmeri su se manje-više opredeljivali između Zorice Marković i Jelene Golubović, sa izuzetkom Slob i Simonide, koji su naveli Vajsa, i Ekrema koji je naveo Simonisu. "Simonida mi je mnogo dosadna... stalno prepričava neke filmove", kazao je Ekrem, koji verovatno nije shvatio šta je zadruga tražila od njih.

Da najviše izmišlja Zorica, kazali su Vajs, Jelena Jovanović, Jelena Golubović, Edin, Marijana, Ivan,  a Jelenu Golubović imenovale su Sara, Suzana i Zorica.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>