Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Pevaću duet sa Skajom! On će biti ja, a ja ću biti Ceca Ražnatović!

Željko Šašić se u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" već pokazao kao izvanredan imitator i izuzetno duhovit takmičar. Tako će sigurno biti i sledeće epizode, kada će se pevač naći u koži svoje koleginice Cece Ražnatović.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Pevaću duet sa Skajom! On će biti ja, a ja ću biti Ceca Ražnatović!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!
U poslednjoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Željko Šašić je sve do suza nasmejao svojom imitacijom Super Sneki. Pokazao je da se odlično snalazi na štiklama, sa nalakiranim noktima i šljokicama. A budući da ga i u sledećoj epizodi očekuje uloga žene, i to folk dive Cece Ražnatović, očekujem popularnog pevača u još jednom seksi izdanju.

Željko će u subotu izvesti njegov stari hit, koji je davnih dana snimio upravo sa Cecom u duetu, "Ko na grani jabuka". S tom razlikom, što će ovog puta on biti Ceca, a njega će dočarati Skaj Vikler!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Knez kao Meri Džej Blajdž! (Foto)
"Pevaću sa Skaj Viklerom Cecin i moj duet "Ko na grani jabuka". Nisam se čuo sa Cecom, a i zašto bih? Pesma je moja i ja posedujem sva prava na nju", šalio se pevač koji će na kraju ipak pustiti da njegova imitacija bude iznenađenje za folk divu.

Mada se juče u nekim medijima pojavila informacija da je upravo Ceca član žirija u emisiji u kojoj je Šašić imitira, kako "Blic" saznaje, to nije istina. Nastupe takmičara u subotu uveče ocenjivaće legendarni folk pevač Haris Džinović.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>