Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić napustila televiziju Pink

Jedno od zaštitinih lica televizije Pink, Jelena Bačić Alimpić, napustila je "ružičastu" televiziju na kojoj je uspešno radila još od 2004. godine.

Jelena Bačić Alimpić napustila televiziju Pink



Jelena je dugi niz godina imala zavidan rejting svojih autorskih emisija, kao što su "Bravo šou", "Petkom u dva", "Dobro veče, Srbijo" i mnoge druge. Na televiziji Pink bila je zaposlena čitavih devet godina, a prema pisanju "Blica", sa iste je dala otkaz.

Jelena Bačić Alimpić ne odustaje od pisanja: Treću knjigu izdaje na proleće (Foto)
Vrhunac karijere dostigla je upravo na televiziji Pink, a osim što je imala izuzetno gledane emisije u kojima su gosotvala najveća imena naše javne scene, 44-godišnja Jelena je napisala i dva bestselera "Ringišpil" i "Pismo gospođe Vilme". Kako je i sama par puta izjavila, privodi kraju i svoj treći roman, koji bi trebalo da objavi na proleće.

Popularna Novosađanka, majka dvoje dece, nedavno je u svom rodnom gradu otvorila butik robne marke "Zik-Zak" kako bi svojoj porodici obezbedila egzistenciju, a na Pinku ćemo je gledati još tri nedelje, obzirom da je unapred snimila tri epizode emisije "Dobro veče, Srbijo".

Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>