Region

Svet

Lepa Brena dobila od Bobe egzotičan poklon za godišnjicu braka

Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem proslavila 22 godine braka, a nekadašnji teniski as poklonio je svojoj voljenoj egzotično putovanje na Bali za dvoje.

Lepa Brena dobila od Bobe egzotičan poklon za godišnjicu braka



Iako je Boba ranije najavljivao da će iznenaditi suprugu nečin egzotičnim, Lepa Brena nije krila svoje oduševljenje. Poklon joj je uručio na svečanoj večeri uz vino u jednom beogradskom restoranu, u prisustvu najbližih prijatelja. Kada je uzela vaučer, Brena se samo nasmejala i poljubila ga.

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 22 godine braka! (Foto)
"Baš me je obradovao. Za praznike nam sinovi dolaze iz Amerike, ali čim ih budemo ispratili, idemo i mi na put. Ostaćemo 18 dana i obići Vijetnam, Bali i Tajland", priča Brena koja je sa Bobom ukupno 26 godina, obzirom da su se četiri godine zabavljali pre braka.

Činjenica je da folk diva i Boba imaju savršeno skladan brak, pun razumevanja i tolerancije, pa ne čudi da izgledaju zaljubljeno kao u prvim danima zabavljanja. Na pitanje prijatelja koji je recept za tako dug i uspešan brak, Brena i Boba su izdvojili razumevanje, toleranciju, kompromis...a zatim zastali, pogledali se i saučesnički se nasmešili. Četvrti  nisu želeli da otkriju.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>