Svet

Region

Ben Aflek pretukao paparace: Moja deca nisu javne ličnosti!

Glumac Ben Aflek i njegova supruga Dženifer Garner privlače pažnju gde god da se pojave i njih dvoje kao javne ličnosti znaju da je to neizbežno, ali fotografisanje njihove dece ne dozvoljavaju.

Ben Aflek pretukao paparace: Moja deca nisu javne ličnosti!



Ben Aflek smatra da nije u redu, da se njegova deca 1-godišnji Samjuel, 4-godišnja Serafina i 8-godišnja Vajolet konstantno nalaze pod lupom medija i pred objektivima foto-aparata, pa je u jednom trenutku i agresivno odreagovao i napao paparace koji su ih fotografisali.

"Možete za mene da kažete šta god hoćete, možete me pratiti svuda i slikati me do mile volje, to me ne zanima. Ali, pogrešno je da se moja deca fotografišu i da se njihove slike prodaju za novac", izjavio je Ben Aflek govoreći za magazin "Playboy".

"Moja deca nisu javne ličnosti i nikada nisu ni bila. Dužnosti mi je da kao jedan otac zaštitim svoji decu od medija i u tome se veoma trudim i ponekad mi i uspeva. Ipak, tragično je to što se slike dece često nalaze u medijima, a ljudi koji ih vide misle da je to jako slatko", prokomentarisao je glumac.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>