Region

Svet

Boris Stamenković: 90 dana sa Kaćom na Farmi je kao godinu dana veze napolju! Naša ljubav je prava! (Foto)

Dva učesnika Farme Boris Stamenković i Žarko Berber gostovali su u emisiji "Priča se, piše se" kod Marije Lazić, a sa njima je u gostima bio i farmer iz prošle sezone Nenad Aleksić Sha.

Boris Stamenković: 90 dana sa Kaćom na Farmi je kao godinu dana veze napolju! Naša ljubav je prava! (Foto)



Farma 5: Boris Stamenković - Kaću sam znao od ranije, a Marijana se pokazala dvoličnom!
Najviše pitanja bilo je upućeno Borisu Stamenkoviću i njegovom odnosu prema Kaći i Marijani, ali i prema ostalim farmerima. Žarko Berber uživao je u svom zadatku da dezinformiše farmere, ali kaže da mu je žao što se nije malo više igrao sa Zoricom Marković, sada kada je pogledao video snimke sa Farme.



Sa druge strane Boris kaže da je svoju ljubav sa Kaćom shvatio kao pravu i da 90 dana veze u uslovima kakvi su u Lisoviću posmatra kao godinu dana veze u normalnim uslovima. Ovo mišljene objašnjava time što su oboje brinuli jedno za drugo, u trenucima
Farma 5: Kaća besna - Marijana hoće da rastavi nju i Borisa!
kada nije bilo hrane ili kada im je bilo hladno. Boris je prokomentarisao i Marijanu i rekao da nije želeo nikakav prisan odnos sa njom od kada je ušla, ali mu je bilo drago što se ona i Katarina lepo slažu, do trenutka kada su otkriveni Marijanini planovi.

"Bilo mi je žao što se Kaća postavila kao pravi drugar, šminkala je, pravila joj frizuru, pomagala joj, da bi ova u nekom intervjuu rekla da će da nam sruši vezu", rekao je maneken.



Farma 5: Boris Stamenković samo za ženske oči! Maneken u gaćama pozirao pred kamerom! (Video)
O svom učešću kaže da je bilo iskreno, ali da je izbegavao svađe i rasprave: "Puno je gledatelja i sada ja treba da se svađam tamo... Naravno da sam imao to na umu, da to ljudi gledaju i da to nije u redu. Postoje neke stvari koje zbog kamere stvarno ne treba uraditi", pričao je maneken i objasnio da je pazio i kako se presvlači, što takođe nije prirodno ponašanje u odnosu na ono napolju, jer bi se kod kuće sigurno skinuo bez razmišljanja.

Za sam kraj, Boris Stamenković je ispričao kako provodi prvi dan bez svoje devojke i otkrio da ga je proveo vrlo radno. Gostovao je u nekoliko emisija, nije stigao ni da spava, sem jednog kratkog perioda tokom dana i dodaje da mu je žao što ne može više vremena da provede sa porodicom.



Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>