Region

Svet

Lexington održao nezaboravnu svirku na Kopaoniku (Foto)

Sve popularniji pop bend Lexington nastupio je početkom vikenda u hotelu Grand na Kopaoniku, pred nekoliko hiljada ljudi koji su prisustvovali četvrtoj po redu Ski opening Kopaonik manifestaciji.

Lexington održao nezaboravnu svirku na Kopaoniku (Foto)



15 hiljada gostiju željnih skijanja i dobre zabave, poprilično su ispunili kapacitete MK Mauntin Rizort kompleksa, a žurke koje se organizuju na svakih nekoliko časova, zadovoljile su i najzahtevnije goste.

Premijera! Novi spot Lexington benda za pesmu U srce udaraj! (Video)
Pored Lexington benda, u sklopu višednevne žurke "Šankanje" zbog koje se preko beogradskog "Rapsodija" na najlepšu srpsku planinu uputilo tri hiljade mladih, nastupaju i Blah Blah bend, TDI ekipa i brojni drugi popularni izvođači. Inače, ovogodišnju ski sezonu otvara najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović, koja je ujedno zaštitno lice kompanija MK Mauntin Rizort i JP Skijališta Srbije, i promoter skijanja kod dece i omladine u Srbiji.

Leksington bend: Imali smo najbolju turneju ikada!
Iskusni skijaši imali su tokom vikenda priliku da se takmiče u ski & party slalomu by JEEP, a pobednici su odneli i vredne nagrade. Domaćini otvaranja ovogodišnjeg Ski Opening Kopaonik bili su  Nikola Avram, direktor "Mauntin rizorta" i Dejan Ljevnaić direktor Skijališta Srbije, koji očekuju da će ova sezona biti rekordna po posećenosti. Ako je suditi po startu, ljubitelje skijanja na Kopaoniku očekuje fenomenalna sezona.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>