Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković gledala pornić na imanju! (Video)

Zadruga je sinoć rešila da podstakne kreativnost farmera, te im je dala svu slobodu da sami sebi smišljaju zadatke i izazove, i da se tako zabave.

Farma 5: Zorica Marković gledala pornić na imanju! (Video)



Najoriginalnijim i najizanimljivijim pokazali su se Zorica Marković i Marko Vukotić. Njih dvoje su odglumili situaciju gledanja pornića! Zorica je bila gledateljka kraj malog ekrana, a Marko je bio "TV sadržaj".

Zorica se udobno zavalila sa improvizovanim daljinskim upravljačem u ruci, ali pre toga je odglumila telefonski razgovor sa ljubavnikom. Kada je "prekinula telefonsku vezu", folkerka je krenula da "šara" po TV kanalima. "Oooo, evo Male neveste, ček' da vidim šta se dešava", kazala je, a Marko je morao odmah da skoči i glumi scenu iz indijske serije, te je dohvatio Simonidu da joj ljubi ruke. Onda je Marko morao da bude vremenska prognoza, pa crtani film... Potom je Zorica opet "promeila kanal", pa uzdahnula: "Ko će čekati da se ovaj moj vrati kući da se mazimo... Jao pornić! Čekaj da zaključam kuću!"

Zorica se udobno smestila, Marko je počeo da se mazi po telu, a ona je navijala. "Ajde, skini se skroz", kazala je ona i izazvala gromogalsan smeh. Naposletku, pevačica je konstatovala da je pornić isuviše dosadan i da je ne zadovoljava, pa je promenila kanal! Prebacila je na Farmu 5, koju je nastavila da gleda!



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>