Region

Svet

Farma 5: Suzana Perović - Ovo mi je poslednji dan ovde!

Suzana Perović juče se jako potresla na imanju u Lisoviću jer je kažnjena ovonedeljnim honorarom, ali ne zbog para, kako je rekla, već zbog "selektivnog odnosa" koji Zadruga ima prema farmerima.

Farma 5: Suzana Perović - Ovo mi je poslednji dan ovde!



Zadruga je juče delila kazne neposlušnim farmerima, a jednu je "zaradila" i Suzana Perović. Naime, ona je kažnjena jer je u jednom periodu bila bez bubice, te joj je oduzet nedeljni honorar.

Suzana je poludela zbog ovakve odluke Zadruge! "Ja bubicu nisam skinula namerno, već sam je zaboravila u wc-u", žalila se ona, te je počela da upada u sve veću vatru. Ona se strašno potresla, te je sve vreme vikala kako to nije fer, jer mnogi farmeri namerno skidaju bubice, i to im se gleda kroz prste, a njoj se to desilo samo jednom, i to slučajno, pošto je bubicu skinula dok je koristila toalet, pa je zaboravila da je, po završetku "posla", vrati na sebe.

Suzana je u suzama istrčala napolje, te dugo nije mogla da se smiri. "Dosta mi je svega, neću više da ostanem ovde, hoću kući", vikala je ona kroz jecaje i suze. Za njom je potom istrčao i Ekrem Jevrić, ne bi li je utešio. "Ja ovde više ne ostajem, hoću kući podhitno! Ovo mi je poslednji dan ovde", govorila je ona, a Ekrem joj je uzvraćao rečima: "Ne možeš da ideš, šta ću ja onda?! Ti i ja ćemo odavde izaći zajedno". Međutim, Suzana nije htela ni da čuje, pa je nastavila da viče kako joj ne pada na pamet da više ostaje na imanju, upravo zbog neselektivnog odnosa Zadruge prema farmerima. Kad je video da je vrag odneo šalu, i da se Suzana zaista zainatila da ide kući, Ekrem je nemoćno počeo da se obazire ne bi li "uhvatio" koju kameru u dvorištu, te povikao: "Zadrugo, pustite ženu na miru, ništa nije skrivila!"

Ekrem je dugo, kao pravi drug, ostao uz Suzanu, koja nikako nije uspevala da se smiri.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>